Ponudbo izdelkov v naši novi spletni trgovini trenutno še dopolnjujemo. V primeru, da v trgovini ne boste našli želenega izdelka nas pokličite na 068 626 891 ali nam pišite na [email protected].


Naša ponudba izdelkov zajema zelo širok spekter izdelkov za lokostrelstvo (preko 10.000 izdelkov), zato smo prepričani, da vam bomo lahko pomagali.


Ekipa Disport

O nas

Lokostrelska trgovina DiSport

Lokostrelska trgovina DiSport

Smo največja lokostrelska trgovina v Sloveniji in ponujamo preko 30.000 izdelkov za lokostrelce. Spletna trgovina Dišport deluje od leta 2010. Spletna trgovina se je razvila zaradi velikega povpraševanja lokostrelcev po raznoliki ponudbi lokov, lokostrelske opreme in samostrelov.

Leta 2022 je lokostrelsko trgovino prevzel svetovni prvak v lokostrelstvu s sestavljenim lokom Dejan Sitar, ki s svojim znanjem z veseljem nudi strokovne nasvete strankam, ter nudi kvaliteten servis lokostrelske opreme. S svojo partnerico Špelo Homec sta postavila nove smernice in vzpostavila oseben pristop prodaje in svetovanja pri prodaji lokostrelske opreme. Leta 2023 pa se je ekipi pridružil še Gašper Čepon, ki odlično dopolnjuje delovno ekipo.

V letu 2024 smo za vas pripravili novo spletno stran, ki uporabniku omogoča hitrejši in boljši pregled lokostrelskih izdelkov, lokov, puščic, samostrelov in lokostrelske opreme. Ponujamo tako cenovno ugodno lokostrelsko opremo za začetnike in rekreativce, kot tudi vrhunske loke in lokostrelsko opremo priznanih blagovnih znamk s katerimi lokostrelci dosegajo vrhunske rezultate.

Ponudba za lokostrelce

V spletni trgovini disport.si nudimo vso potrebno opremo za lokostrelce. Od začetniških lokov, rekreativnih lokov, kot tudi lokov vrhunskih proizvajalcev in materialov. Strankam svetujemo pri nakupu loka glede na namen streljanja.

V spletni trgovini disport.si ponujamo vso dodatno opremo, ki jo lokostrelec potrebuje za kvalitetno vadbo. Osnovna oprema za lokostrelca je : lok, puščice, tok za puščice ter ščitniki za roko in prste. Glede na slog streljanja in izbran lok, pa v naši spletni trgovini disport.si najdete pestro ponudbo torb, kovčkov za prenos športne opreme ter stojala za loke, stabilizatorje in uteži za lok za boljšo stabilizacijo loka in natančnejše strele.

Lokostrelska trgovina DiSport
Lokostrelska trgovina DiSport

Nudimo vam rezervne komponente za puščice (konice, peresa, naravna peresa in jahači), rezervne dele za loke in tetive različnih dolžin in materialov.

Lokostrelci imajo možnost velike izbire tarč ter lic različnih velikosti in materialov, ki jih izberejo glede na slog in moč loka. V ponudbi imamo tudi pestro izbiro 3D tarč, ki popestrijo marsikatero tekmo.

Na spletni strani disport.si najdete pestro izbiro samostrelov, puščic in tarč za samostrele.

Ponudbo lokov, samostrelov in dodatne lokostrelske opreme ter zalogo za vas ažuriramo dnevno. Sledimo novim smernicam in trendom, tako da vam lahko zagotovimo čim bolj pestro in raznoliko lokostrelsko opremo ki jo najdete na naši spletni strani disport.si.

Podatki podjetja

Naziv podjetja: Dišport d.o.o.
Naslov podjetja: Gorjančeva ulica 5
Kraj: 1000 Ljubljana
Davčna št.: SI51709368
Matična št.: 3685713000
TRR: SI56 0310 3100 0647 879 odprt pri SKB d.d.
Dovoljenje MNZ za prodajo orožja: 2161-5/2015/31 (134-08)