Ponudbo izdelkov v naši novi spletni trgovini trenutno še dopolnjujemo. V primeru, da v trgovini ne boste našli želenega izdelka nas pokličite na 068 626 891 ali nam pišite na [email protected].


Naša ponudba izdelkov zajema zelo širok spekter izdelkov za lokostrelstvo (preko 10.000 izdelkov), zato smo prepričani, da vam bomo lahko pomagali.


Ekipa Disport

Nastavitve piškotkov

Piškotki

Vaša zasebnost je za nas zelo pomembna, zato si prizadevamo, da vam ponudimo vse informacije o piškotkih, ki jih uporabljamo na naši spletni strani. Vse podrobne in dodatne informacije o piškotkih najdete v spodnji tabeli. Zavedati se je potrebno le, da v kolikor se tehnični piškotki na spletni trgovini disport.si v popolnosti onemogočijo, potem nakupovanje v spletni trgovini disport.si ne bo mogoče oziroma uporabnik ne bo mogel uporabljati funkcij spletišča v polni meri.

V kolikor se bodo v spletni trgovini disport.si pojavile kakšne spremembe na področju piškotkov in zasebnosti, bomo vse spremembe takoj zapisali na tej strani.

Tabela prikazuje seznam piškotkov, ki se shranjujejo na vaš računalnik ob uporabi spletne strani oziroma izvajanju nakupa. Piškotki so potrebni za nemoteno in kvaliteno opravljanje nakupov v spletni trgovini disport.si.